[vc_row row_content_width= »grid » content_text_aligment= »center » css= ».vc_custom_1573656379517{padding-top: 172px !important;padding-bottom: 156px !important;} »][vc_column]

Our chefs

[/vc_column][/vc_row][vc_row row_content_width= »grid » content_text_aligment= »center » css= ».vc_custom_1572440302050{padding-bottom: 100px !important;} »][vc_column offset= »vc_col-lg-4 vc_col-md-4″]
Michael gordon
Assistant chef
[vc_empty_space height= »50px »][/vc_column][vc_column offset= »vc_col-lg-4 vc_col-md-4″]
Milton Bryant
Chef
[vc_empty_space height= »50px »][/vc_column][vc_column offset= »vc_col-lg-4 vc_col-md-4″]
Elisa Brinegarer
Assistant chef
[vc_empty_space height= »50px »][/vc_column][/vc_row][vc_row content_text_aligment= »center » css= ».vc_custom_1573656443125{padding-top: 10px !important;padding-bottom: 165px !important;} »][vc_column]

Duis aute irure dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisic sed do eiusmod tempor incidid sens as out labore et. Ut enim ad minim venia quis nostrud exercitation co laboris nisi ut aliquip ex ea commodo conse.

Andrea Chung

Cook

Ut enim ad minim venia quis nostrud exercitation co laboris nisi ut aliquip ex ea commodo conse. Duis aute irure dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisic sed do eiusmod tempor incidid sens as out labore et.

Andrea Chung

Cook

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisic sed do eiusmod tempor incidid sens as out labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim venia quis nostrud exercitation co laboris nisi ut aliquip ex ea commodo conse.

Robert Chang

Sommelier

[/vc_column][/vc_row]

 Plage Le Kerou, 55 Boulevard des Plages, 29360 Clohars-Carnoët 

02 98 71 52 52

Horaires :

Le Grand Bleu est actuellement fermé pour l’hiver.